Sixties Alive

4-Acres 

De naam is ontleend aan een dorpje onder de rook van Zutphen. Daar staat ook de studio waar één dame en vijf heren van 4-ACRES bij elkaar komen om het repertoire op te bouwen en uit te breiden.
Behalve plezier in muziek maken is dat ook gedreven door het feit dat 4-ACRES net weer een andere invalshoek heeft wat betreft muziek uit die fameuze sixties periode. De muziek die 4-ACRES maakt is een stijl met andere accenten dan de early sixties. De overige muziekanten van 4-ACRES zijn ofwel geboren in de jaren zestig ofwel hebben ook hun roots in bands uit die tijd. In ieder geval hebben allen een uitgebreid bandverleden met uitschieters van punk tot klassiek. Die muziek stijlen brengen ze bij dit optreden in DOKH2O maar niet ten gehore."We houden het op onze beleving van de sixties", maar als iemand een feest wil organiseren waarin rock en klassiek moeten worden gecombineerd, dan zijn ze daar ook voor te porren!4-Acres heeft een eigen website.

4-ACRES bestaat uit: Roy Nolten: zang Victor Macaré: gitaar en zang Veronique Nijkamp; keyboards en zang Dick Kerkmeijer: piano en zang Edward Harmsen: drums Fred de Lange: bas
4 Acres site