Sixties Alive

Na het interview van  Léon van der Weiden, voor  “UIT DE KUNST”  Impuls van Isala Klinieken, wil hij een Isala Band oprichten en vraagt hij zich af of er collega’s zijn die mee willen doen.

Dit was in de zomer van 2012 het begin van de Hippie Tunes.

De Hippie Tunes is een band bestaande uit enthousiaste muzikanten met ervaring en allen werkzaam

binnen de Isala te Zwolle. Brothers en Sisters in dubbele betekenis dus! We spelen muziek uit de Hippietijd, muziek die bij iedereen aanslaat en veel herkenning oproept. Alle nummers vind je bijvoorbeeld terug in de Top2000.

Pakkende muziek van bands met idealen en grote liefde voor muziek maken.

The Beatles, Neil Young, Bob Dylan, Jefferson Airplane, Fleetwood Mac, C.C.R, maar ook bijvoorbeeld Bob Marley en Mothers Finest, nou ja kortom muziek die ergens over ging en je raakt, waar je blij van wordt.

Omdat we naast de Band ook een baan hebben, willen we niet meer dan 1 x per maand optreden wat dan ook het geval is geweest! Inmiddels hebben we een repertoire wat genoeg is om een hele avond (of dagdeel) te vullen.

We hebben sinds ons korte bestaan regelmatig opgetreden, zowel binnen het Ziekenhuis als daarbuiten,

met veel plezier en enthousiaste reacties elke keer weer. Alle keren was het feest en het leukst zijn de feesten waar de mensen als Hippies verkleed komen! Iedereen gaat dan helemaal op in de sfeer en je hebt een Top feest, oftewel een echte ´happening´ zoals we zeiden in de Hippie tijd.

Het is een professionele band geworden die veel plezier uitstraalt en over weet te brengen aan het publiek. Dus….wil je een Top feest, dan weet je nu wat te doen! Peace Brothers & Sisters!

 Hippie Tunes : eigen site !