Sixties Alive

 

Lovin'End

Back to the 60’s met LOVIN’END

Herinner je je deze nog?

All are nothing, Walk in the room, I feel a whole lot better, I’m a Believer, Eight days a week, That’ll be the day … zomaar wat onvergetelijke hits uit de begintijd van beat & rock.

Stel je voor, een avond op pad met je vrienden. Biertje of rosétje erbij. En ondertussen luisteren (en dansen natuurlijk) op die fantastische muziek. Herinneringen ophalen aan die ‘goeie ouwe tijd’. Wedden dat je kinderen het net zo leuk vinden als jij?

Lovin’End covert swinging sixties

Legendarische sixties coverband Lovin’End bestaat uit 5 uitstekend op elkaar ingespeelde muzikanten uit de buurt van Deventer. Allemaal met behoorlijk wat popgeschiedenis aan resp. gitaar, slagwerk, toetsen en basgitaar. Ze spelen al twee jaar met veel inzet samen en dat zie en hoor je terug in hun optredens. Het speelplezier spat van het podium!

Ze treden regelmatig op, bij events en op feesten.  Bijvoorbeeld op het Klompenfeest in Twello. Ook stonden ze in het voorprogramma van een benefietprogramma met The Fortunes. Daarnaast hebben in december 2017 hun eerste TV opname gehad in het RTL4-programma Bubbels En Zo!

En ze speelden samen met de Haagse topband The Clarks, je weet wel, de band die optreedt met gastheer Johan Derksen en hun theaterprogramma De Pioniers van de Nederpop . Ook werden diverse feestavonden opgeluisterd.

Welke songs spelen we voor jullie

Lovin’End biedt je een breed repertoire aan uitermate dansbare golden oldies, hits & evergreens uit de swinging sixties.

We spelen songs van o.m. deze bands: The Shadows, Cliff Richard, The Rolling Stones, The Beatles, The Monkees, Buddy Holly, The Small Faces, The Everly Brothers, The Searchers, The Dave Clark 5, The Swinging Blue Jeans en The Motions.

Staat jouw lievelingsband uit de 60’s er niet bij? Neem dan vooral contact op! Dan zorgen ze er mogelijk voor dat ze jouw favoriete liedje vertolken.

Bandleden

Ad Peters - zang
Harm Jansen - toetsen en zang
Miel Groothedde - gitaar en zang
Ronald Buiting - slagwerk en zang
Theo Leijser - basgitaar

Boekingen

Neem voor boekingen of meer informatie contact op met Theo Leijser.

Bel naar 06 – 13 21 54 62 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..