Sixties Alive

Maddoxs

De band Maddoxs  is oorspronkelijk opgericht in 1964 en speelde veel rock ' n roll en blues. In die tijd trad de band veel op in Duitsland.  In 1968 is een single uitgebracht  met 2 eigen nummers: Searching en Never realized, opgenomen in een studio in Gelsenkirchen. De eerste bandleden waren: Luc Messelink, Jerry Quelle, CeesTerwel,  Henk ter Horst en Hans Lindeboom. In 1967 trad Jos Velthuizen toe als zanger, die later naar Flavium ging. De band heeft tot in de jaren 70 veel optredens gehad in Nederland en Duitsland. Hoogtepunten in die tijd waren: festivals in Duitsland, voorprogramma's van John Mayall, Buffoons en Cuby & the Blizzards. Na succesvolle jaren kwam er eind jaren 70 een eind aan de successen. In 2008 vond er een stille reϋnie plaats in Apeldoorn, georganiseerd door de weduwe van de oorspronkelijke drummer Henk ter Horst. In datzelfde jaar heeft de band een reünieconcert gegeven in De Vroolijke Frans in Oeken. Dit was zo succesvol dat men besloot  de draad weer op te pakken.

De bezetting van Maddoxs bestaat uit:

Luc Messelink - zang en mondharmonica # Carel Kdise - sologitaar # Hans Lindeboom - slaggitaar en zang # John Zoeten - drums # Reggy Keuter - basgitaar

Het huidige repertoire bestaat uit nummers van Stones, CCR, Them, Van Morrison, Badfinger, Steppen wolf, Chuck Berry, The Hunters, Jim Hendrix, John Fogerty, Santana, Lyinyrd Skynyrt, Billy Ray Syres, en nog vele andere !

 
Maddoxs site