Sixties Alive

Road'n Band

Na een pauze van 27 jaar zijn alle leden die in de Road’n band hebben gespeeld (1982-1987) in november 2014 weer bij elkaar gekomen. Het idee was om een eenmalige reünie te houden. Het enthousiasme hiervoor was enorm groot en de muzikale vlam was weer aangewakkerd. Juni 2015 werd de reünie gehouden in Ons Huis, Elden. Het werd een groot succes en smaakte naar meer. Later werd er een vervolg optreden gegeven in het Semcafé in Velp.

 

De Road’n Band is in 1982 opgericht door de voormalige Oosterbeekse leden van de band Jail. Hans Degens, drums, en Herman Barink gitaar. Zij werden aangevuld met Arnold Steenbrink, zang, Johan Coenen, bas en Con van Roden gitaar. Het repertoire bestaat nog steeds uit stampende blues nummers, gevoelige ballads en swingende rock and roll. De Road’n band trad op in de wijde omgeving van Arnhem. Zij waren ook het huisorkest van café de Buik in Arnhem.

 

De huidige bezetting bestaat uit Herman Barink, gitaar, Arnold Steenbrink zang, Johan Coenen bas, Con van Roden gitaar en Xander van Veelen drums.

mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het enthousiasme is nog steeds even groot en zij staan garant voor een swingende avond.