Sixties Alive

Fools of Funk 

Swingende Soul, Daverende Disco, Pop van heden tot verleden.

Fools of Funk biedt alleen het beste van wat de jaren zestig tot en met nu op muziekgebied heeft voortgebracht. Ons rijke repertoire bevat stevige funky muziek, heerlijke ballads, originele discokrakers en ook eigentijdse top 40 nummers. We brengen de Seventies weer tot leven met James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire, om er maar eens een paar te noemen. Maar ook nummers uit deze tijd ontbreken niet. Denk aan Alain Clark, Anouk, Amy Winehouse, Joss Stone en natuurlijk The Tower Of Power.

De negenkoppige band bestaat uit twee spetterende zangeressen, een groovie gitarist (goed voor driestemmige zang), een vlammende drummer, drie vette blazers, een funky basman en een heuse 'wesley' sound toetsenist. 

Fools of Funk is overal inzetbaar waar een swingende muzikale avond met een frisse cocktail van funk, soul en pop met een klein vleugje rock vanaf het eerste moment gewenst is. Kijk in onze agenda wanneer we ergens spelen en kom vooral live naar de Fools luisteren. We zijn op ons best met veel publiek!Fools Of Funk site